Laadukasta uudisrakentamista Kurikassa ja lähiseuduilla

Yhteystiedot
Talokuvake

RTH-Rakennus Oy toteuttaa monipuoliset ja laadukkaat uudisrakennushankkeet Kurikassa ja lähialueilla, noin 100 kilometrin säteellä. Toimialueemme kattaa muun muassa Seinäjoen ja Vaasan. Rakennamme täysin uusia taloja ja erilaisia pienempiä rakennuksia, kuten autotalleja, saunoja ja terasseja. Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin esimerkkeihin tarjoamistamme uudisrakentamisen palveluista.

 

Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. Kokemusta uudisrakentamisesta meillä on jo vuodesta 1983 saakka. Ota yhteyttä kokeneeseen rakentajaan ja pyydä tarjous suurelle tai pienelle kohteelle.

Omakotitalot avaimet käteen -periaatteella

Saat meiltä uuden kodin avaimet käteen -periaatteella. Pakettiin voi toiveidesi mukaan kuulua kaikki tontin valmistelusta aina viimeisiin silauksiin saakka.

 

Kerro meille minkälaisesta talosta olet haaveillut ja me toteutamme sen.

Mukavat ja kestävät terassit

Me rakennamme mukavat ja kestävät terassit, jotka ovat halutessasi käytössäsi ympäri vuoden. Terassi tuo lisää mukavaa oleilutilaa joko talon yhteyteen tai muualle pihamaalla.

 

Me suunnittelemme ja rakennamme juuri toiveidesi mukaisen terassin, joka kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Tunnelmalliset saunat

RTH-Rakennus Oy rakentaa myös saunarakennuksia pitkällä kokemuksella. Me suunnittelemme ja rakennamme esimerkiksi rantasaunan mökkitontillesi tai pihasaunan kotisi yhteyteen.

 

Saunassa piilee suomalaisuuden ydin ja se tuo suurta lisäarvoa mille tahansa tontille.

Käytännölliset autotallit

Kun tilaat meiltä uuden autotallin, saat aina täysin yksilöllisesti suunnitellun kokonaisuuden. Talli voidaan rakentaa muun muassa varastolla tai ilman ja lämmitettynä tai kylmänä. Ulkoverhouksessa voidaan käyttää lukuisia eri materiaaleja.

 

Uudisrakentamisen lisäksi tarjoamme myös remonttipalvelut. Lue lisää monipuolisista remonttipalveluistamme seuraavalta sivulta!

Remontointi