Kattavat remonttipalvelut Kurikassa ja lähiseudulla

Yhteystiedot
Talokuvake

RTH-Rakennus Oy toteuttaa kattavat remontit niin rakennusten ulko- kuin sisäpinnoillekin.

Rakennuksen ulkopuolelle tehtävät työt pitävät sisällään muun muassa ulkoverhousta, ikkunoiden tai ovien vaihtoa, kattotöitä ja pintamateriaalien vaihtoa. Sisäremonttikohteissa puolestaan toteutamme usein esimerkiksi keittiökalusteiden asennusta, väliseinämuutoksia, lattioiden ja pinnoitusten uudistamista, kylpyhuoneremontteja ja listoituksia. Meillä on käytössämme myös 14 metriä korkea kurottaja, eli voimme työskennellä korkeissakin paikoissa.

 

Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja pyydä tarjous remonttipalvelulle! Me olemme käytettävissäsi 100 kilometrin säteellä Kurikasta, kuten Vaasassa ja Seinäjoella.

Monipuoliset huoneistoremontit

Teemme muun muassa parketti-, laminaatti- ja vinyylilattioiden asennusta sekä seinien ja kattojen maalausta. Me voimme myös poistaa vanhat ja asentaa uudet kalusteet vaikkapa keittiöön.

 

Toteuttamamme huoneistoremontit voivat olla kaiken kattava kokonaisuus tai vain yksi osa-alue. Esimerkiksi jo pelkillä uusilla maalipinnoilla huoneisto voi saada huomattavasti pirteämmän ja päivitetyn ilmeen.

Kylpyhuoneremontit kokeneelta toimijalta

Toteuttamamme kylpyhuoneremontit pitävät sisällään näkyvien pintojen lisäksi eri rakennekerrosten uusimisen niin, että lopputulos on varmasti kestävä ja täyttää kaikki määräysten asettamat vaatimukset.

Märkätilojen rakentaminen ja remontointi onkin yksi haastavimmista paikoista ja sen toteutus kannattaa jättää kokeneen ammattilaisen tehtäväksi.

 

Kylpyhuoneremontti voi pitää sisällään muun muassa saunan lauteiden uusimisen, saunan paneloinnin, kalusteiden asentamisen, uusien tiivisteiden asentamisen sekä parempien kaatojen toteuttamisen.

Julkisivusaneeraukset ja kunnostustyöt

Toteutamme kaikenlaiset julkisivujen saneeraukset, kuten rappaukset, maalaukset, huoltomaalaukset, ikkunoiden ja ovien vaihdot sekä esimerkiksi erilaiset puuverhouksien kunnostustyöt.

 

Remonttipalveluiden lisäksi tarjoamme myös kattavat uudisrakentamisen palvelut. Lue lisää rakennuspalveluistamme!

Uudisrakentaminen